OPPSKRIFT

 

 

Som jeg skrev i gårsdagens innlegg er jeg stor tilhenger av kunnskap. Jeg har alltid likt å lære noe nytt, og har som nevnt utdannet meg i flere retninger i løpet av de siste 20 årene. Kanskje venter det mer skolegang i fremtiden. Vi får se….

Man kan hente kunnskap fra mange kilder, og kunnskap kan komme fra uventet hold. 

Jeg har lært mye de siste 2,5 årene. Det jeg nå vet mye om er blant annet hvordan man i Norge i dag kan gå fram hvis man ønsker å ødelegge for sin eks – samboer. Jeg tenker det kan være nyttig for enhver å vite noe om dette, derfor får du oppskriften her.

 

SLIK GJØR DU

1. Sørg for at noen hjelper deg til en god posisjon i næringslivet (i løpet av samboerskapet) og bruk denne posisjonen til å skaffe deg et mektig nettverk. Husk å inkludere politiske kontakter, det gir mulighet for viktige styreverv og derigjennom stor grad av makt. Slike verv er tillitsskapende, og fører til at færre gjennomskuer (eller ønsker å gjennomskue) det skitne spillet du setter igang ved en senere anledning.

2. Husk at riktige styreverv og posisjoner gir plass på listen over Norges mektigste. Formue er ingen ulempe i denne sammenhengen, og det har vist seg at man kommer langt med ca. 50 millioner nkr. Pengene kommer også godt med til betaling av de dyreste (og sleipeste) advokatene, som mer enn gjerne skriver brev fulle av usanne påstander om eksen (når du har kommet til det punktet i prosessen, altså).

3. Finn et tidspunkt du synes er gunstig og ring politiets nødnummer (112). Si at eksen din befinner seg utenfor huset du er i, selv om du vet at det ikke stemmer. Si at du ser eksen og eksens bil. Si gjerne også at eksen din er sint og at du har søkt tilflukt på et rom med låst dør. Det sørger garantert for at politiet rykker ut med uniformert patrulje til der du oppholder deg. Når politiet kommer til stedet forteller du at du er livredd for eksen din. Det fører til at politiet virkelig tar deg på alvor og eskorterer deg til politistasjonen slik at du kan inngi en falsk politianmeldelse mot din eks. Ikke bry deg om at eksen din kan dokumentere å aldri ha oppholdt seg utenfor huset der du var da du ringte 112. Politiet interesserer seg uansett ikke for denne dokumentasjonen, selv om politiet ved en senere anledning faktisk blir gjort kjent med den. Det som er så gunstig for deg er at enkelte politietterforskere og etterforskningsledere er svært selektive når det gjelder hvilke bevis det er ønskelig å benytte i saker. 

4. Den falske anmeldelsen kan godt være lang, gjerne 9 sider, full av påstander du vet er uriktige. I anmeldelsen kan det lønne seg å komme med påstander om eksen som er så langt fra virkeligheten som det går an å komme. Si gjerne at eksen har vært svært voldelig og truende i flere år av samboerskapet og at du lenge har vært livredd. Du vet jo at eksen aldri har vært voldelig eller truende, men du får stort gehør hos politiet med slike påstander. Ikke bry deg om å beskrive den påståtte volden og truslene nærmere; politiet stiller uansett ingen spørsmål vedrørende disse temaene. Du blir heller ikke avhørt etter at du har inngitt anmeldelsen. Dine påstander i anmeldelsen blir altså stående helt ukontrollerte og det er jo praktisk. Dette sparer også politiet for bruk av tid og ressurser. 

Hvis du synes det er vanskelig å selv finne fram til usanne påstander om eks`en, kommer det noen forslag her:

 • Si at vedkommende har kontakter i Hells Angels som kan knuse kneskåler uten å lage merker
 • Si at vedkommende til stadighet står utenfor huset ditt og lyser inn av vinduene med billysene (eller med lommelykt)
 • Si at vedkommende overvåker huset ditt både dag og natt
 • Si at du (etter mange års frykt i samboerskapet) kjøpte et hus uten at den andre visste om det og flyktet dit for å komme unna. Ikke bry deg om at du og den daværende samboeren faktisk flyttet sammen inn i huset og levde et vanlig familieliv
 • Si at vedkommende tidlig i forholdet ble diagnostisert som manisk depressiv
 • Si at vedkommende har mistet alle jobber og i perioder latet som å dra på jobb men tilbrakte hele dagen på kjøpesenter før returen hjem 

5. Sørg for at politiet uleverer den 9 sider lange anmeldelsen til deg. På den måten blir det lettere for deg å huske alle de bevisst uriktige påstandene du har kommet med. Det å ha anmeldelsen i din besittelse er også svært nyttig av en annen grunn; du kan kopiere den opp og gi den til vitner slik at de kan pugge all den uriktige informasjonen før de avhøres av politiet.

6. Anmeldelsen bør ihvertfall gis til det viktigste vitnet i saken, en som har et nært forhold til deg og som det derfor er nærliggende at politiet vil finne troverdig. Få vitnet til å lese anmeldelsen flere ganger, gjerne over en lang periode. Da er det større sjanse for at vitnet i politiavhøret faktisk gjengir dine falske påstander. Det gir også vitnet mulighet til å spinne videre og krydre sin forklaring med enda flere fantasifulle påstander enn du kom på da du innga anmeldelsen. Hvis du virkelig ønsker at vitnet skal gjøre inntrykk i avhør får du vedkommende til å også lese eventuelle andre relevante dokumenter, f.eks. prosesskriv forfattet av din advokat. Det som er så bra med slike prosesskriv er jo at de er skrevet på anmodning fra nettopp deg og inneholder enda flere uriktige påstander om din eks. 

Ikke bry deg om at vitnet i sitt politiavhør faktisk forteller at han/hun har lest både politianmeldelsen og de andre dokumentene på forhånd. Bry deg heller ikke om at vitnet forklarer at det var du som utleverte dokumentene eller at vitnet sier at det var først ved lesing av dokumentene han/hun forsto hvor gal eksen din var. Politiet stiller uansett ikke spørsmål rundt disse temaene. Også vitnets uriktige påstander i politiavhør får nemlig bli stående helt ukontrollerte.

7. Når du har fått politiet på din side, blant annet ved at etterforskningen drives fullstendig ensidig, kun til fordel for deg, er det viktig at du benytter dette faktum overfor andre etater og instanser. Det er nemlig slik at ingen trekker i tvil det politiet stiller seg bak. Når din eks overfor de samme etatene (med rette) påstår at virkeligheten ser helt annerledes ut enn din versjon, er det ingen som kommer til å tro på det. Slik knuser du din eks troverdighet, noe som er veldig nyttig for deg.

8. Gi uriktige opplysninger om din eks til forskjellige offentlige etater og instanser. Det spiller ingen rolle om disse opplysningene ikke stemmer overens med de uriktige opplysningene du ga til politiet i anmeldelsen. Opplysningene blir uansett aldri kontrollert imot hverandre, selv ikke når din eks gjør politiet oppmerksom på avviket. Husk at du allerede har politiet på din side, noe som gjør at politiet fortsetter å se bort fra bevis som ikke passer inn i din falske historie. 

9. Sørg gjerne for å få utstedt attester og erklæringer, gjerne fra helsepersonell, som ikke stemmer med virkeligheten. Dette får du sikkert til med tanke på den posisjonen du innehar i det norske samfunnet. Det har vist seg at en falsk legeuttalelse koster ca. 10.000 nkr. Erklæringene kan du benytte i møte med de samme etatene og instansene som er nevnt under punkt 7 og 8, noe som gjør det komplett umulig for din eks å få gehør for noe som helst.

10. Bruk ditt nettverk og sørg for at din eks får beskjed om å ligge lavt og ikke arbeide for å avsløre din falske historie. Det garanteres ikke at truslene får den ønskede effekten, men du får ihvertfall benyttet makten din. Igjen. 

 

Følg oppskriften, og du er garantert suksess!

Lykke til!

 

lillie 

 

 

7 kommentarer om “OPPSKRIFT

 1. Tragisk lesning, men dette og lignende skjer desverre flere steder i Norge og jeg betviler ikke din historie. Har kjempet en lignende kamp i 5 år og vet hvor vanskelig/umulig det er.

  Liker

  1. Gro Ødegård: Det er så skremmende st dette kan foregå i landet vårt! Dette er et tema som må løftes opp og fram. Forhåpentligvis kan fokuset på denne saken bidra til noe positivt for flere. Setter stor pris på tilbake-meldingen fra deg. Jeg tror engasjement er det eneste som nytter. Ønsker deg alt godt. lillie

   Liker

 2. Politiet burde i mykje større grad hatt eigne etterforskingsavdelingar som er spesialtrena i manipulasjon. Dette er eit så utbreidd problem, og eg tykkjer dette skulle vore like straffbart som ved fysisk vold o.l.

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: