DOKUMENTENE POLITIET HAR FJERNET FRA SAKEN

BPQVEVzBgNL

 

 

 

Innledningsvis vil jeg komme med en advarsel. En advarsel om at tonen i bloggen antakeligvis vil oppleves annerledes fra nå av. Foreløpig har det vært mye ironi og tildels innslag av humor i bloggen. Det har selvsagt vært helt bevisst, og jeg håper egentlig at du har trukket på smilebåndet. Det er imidlertid et uomtvistelig faktum at denne saken absolutt ikke er morsom. 

Denne saken er rett og slett en skandale. En skandale for norsk politi og politiets troverdighet. Og saken er helt krise for alle andre. Den er en krise for deg og dine fordi den viser hva politiet av i dag er i stand til å finne på. Det kan ramme deg eller noen du kjenner, neste gang.

Og saken er selvsagt fullstendig krise for de som rammes av politiets handlinger akkurat denne gangen. Og dem er det mange av. Rundt omkring i landet, og i flere andre land, sitter det mennesker som har fått tilværelsen ødelagt som følge av det som har skjedd.  

I gårsdagens videoblogg lovet jeg deg ytterligere innsikt i varslingen. Jeg sa at du skulle få vite mer om hva min varsling faktisk inneholder. Jeg holder selvsagt det jeg lover, og i dette innlegget blir du presentert for dokumentene politiet har fjernet fra saken.

Ovenfor ser du et bilde av de aktuelle dokumentene. Og som du kan se er det ikke småtterier det dreier seg om. Det handler om 41 SIDER. Så du forstår kanskje at dette ikke dreier seg om en glipp….. For ordens skyld nevnes at dokumentene ble innlevert i bolker, over en lengre tidsperiode mens etterforskningen foregikk. Dette nevner jeg i tilfelle du skulle tenke, eller politiet noen gang skulle påstå, at det var en konvolutt som «beklageligvis var blitt borte.» Skjønner?

Alle dokumentene er innlevert til politiet av den ene siden i saken. Det er den siden politiet og Noen tidlig bestemte seg for å «ta.» Det er DEN USKYLDIGE parten.

Ok, 41 sider. Og da blir spørsmålet; Hva inneholder disse dokumentene? Hvilke opplysninger er det politiet faktisk har holdt utenfor saken? Jo, det skal jeg fortelle deg. Dokumentene har én fellesnevner; De viser alle at Noen lyver.

Her får du en oversikt:

 • Mailhenvendelser til politiet, fra et vitne. Dette vitnet kjenner både Noen og den uskyldige part i saken. Vitnet opplyser i mailene at vedkommende har viktig informasjon, og vitnet ber om å bli avhørt. Politiet nekter å avhøret vitnet. Når mailkorrespondansen fjernes fra saken fremgår det aldri av saksdokumentene at det aktuelle vitnet fins og at det aktuelle vitnet faktisk har bedt om å bli avhørt.
 • Mailhenvendelser fra den uskyldige parten, til politiet, der den uskyldige parten opplyser at det fins veldig mye dokumentasjon som viser at Noen lyver. Den uskyldige parten ber politiet si ifra hvis det er behov for å innlevere dette. Politiet besvarer aldri henvendelsen, og mailhenvendelsene fjernes fra saken. På den måten ser det ut som mailhenvendelsene aldri har forekommet.
 • Mailhenvendelser fra den uskyldige parten i saken der politiet blir opplyst om at Noen stadig kommer med falske anklager. Den uskyldige parten ber om politiets hjelp til å loggføre bekymringen rundt dette, slik at politiet skal være klar over at det stadig kommer anklager fra Noen som ikke  har rot i virkeligheten. Den uskyldige parten gir uttrykk for frykt når det gjelder hva Noen kan finne på i fremtiden. Politiet nekter å loggføre den uskyldige parts bekymring. Politiet fjerner mailhenvendelsene fra saken. På den måten ser det ut som det aldri forelå noen mailhenvendelser.
 • Utskrift at sms`er mellom Noen og den uskyldige part som viser at det Noen hevder ikke kan stemme. 
 • 38 bilder som viser at det Noen påstår ikke kan stemme. Bildene viser også at vitneutsagn i saken ikke stemmer. Dette er utsagn fra de vitnene vi vet at Noen har påvirket (blant annet ved å gi dem dokumenter som de pugget før de ble avhørt). Bildene viser blant annet at Noen lyver om at Noen «flyktet» ved å kjøpe et hus, og de viser at Noen lyver mht tidspunktet for bruddet. Bildene viser ferier i Frankrike og turer til Kiel med venner, på tidspunkter ETTER at Noen påsto at «flukten» til huset skjedde og dermed ETTER at Noen påsto at bruddet fant sted.
 • Mailkorrespondanse i forbindelse med flytting til det nevnte huset. Husk at Noen har påstått «flukt» og flytting til det huset alene. Mailkorrespondansen viser tydelig at den uskyldige parten var svært delaktig i kjøp av huset og, at de flyttet inn sammen og bodde der som en vanlig familie. I den nevnte mailkorrespondansen inngår også Noens egne mailer, der Noen skriver noe helt annet enn det Noen påstår til politiet på et senere tidspunkt.
 • Mailhenvendelser fra den uskyldige part, til politiet, med opplysninger om at Noen gir opplysninger til andre etater/instanser som IKKE stemmer med det Noen har sagt til politiet. Politiet bryr seg ikke om denne informasjonen, og fjerner mailhenvendelsene fra sakskomplekset.
 • Flyttemelding som viser at hele familien flyttet inn i det aktuelle huset, dit Noen påsto at Noen flyktet og flyttet inn alene.

 

Ok, det var mye informasjon på en gang. Men det ER mye informasjon. Som er fjernet fra saken. Av politiet. På Majorstuen politistasjon. Og dette med dokumentene som er fjernet utgjør ETT punkt i min varsling.

Vet du hvor mange punkter min varsling inneholder?

22!

Min varsling inneholder 22 punkter!!!

Begynner du å forstå omfanget av denne saken nå? Begynner du å forstå hvor alvorlig saken er?

To be continued.

 

lillie

7 kommentarer om “DOKUMENTENE POLITIET HAR FJERNET FRA SAKEN

 1. Fatter ikke at dette er mulig. Regner med at det er visse kriterier og oppegående folk som etter en lang utdannelse får jobb innen politiet, men i denne saken virker det som det er en flokk molboer uten innsikt som har rotet seg sammen. Når denne saken er oppklart (og det vil den bli) kan de ta sin hatt å gå. Det er feil mennesker på feil plass.

  Liker

 2. Har både fått referert og selv opplevd nokså mye ille fra politiet i Halden. Så innen politiet synes det å herske en bred og variert ukultur. Du skriver om Oslo, mens alle nå kan lese i dagspressen også om Bergen. Flott at du skriver denne bloggen! Hjertelig takk!

  Liker

 3. Hei.
  Flott at du skriver om dine opplevelser. Mitt inntrykk er at de som ikke er tro mot systemet blir «tatt». Dette gjelder ikke bare i Oslo men dette er noe som foregår i alle fylker over hele landet innen den etaten.

  Liker

 4. Når sant skal sies, så har jeg problemer med å forstå at noen kan bli så kyniske og beregnende som Noen ser ut til å være.

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: