DENNE SAKEN HANDLER IKKE OM MEG

BPk5yf7BLLY

 

 

De siste 2,5 årene har det vært mye fokus på meg.

Fra politiet som etat, fra enkeltpersoner i Oslo politidistrikt (både ledere og andre), fra HR, fra Oslo politiforening, fra Dagbladet, fra Noen, fra andre instanser og etater enn politiet og fra mennesker som kjenner meg privat.

Jeg har blitt kjeftet på av ledere, jeg har blitt kalt uegnet til å jobbe i politiet, jeg har blitt fortalt at jeg ikke er en lagspiller. Jeg har fått beskjed om at jeg er iferd med å ødelgge min karriere fordi jeg har sagt ifra om lovbrudd begått av kollegaer, jeg har blitt avhørt som vitne av både Majorstuen politistasjon og av Spesialenheten for politisaker.

Oslo politiforening har nektet å svare på spørsmål om meg og min varsling, og i Dagbladet har jeg figurert med fullt navn og diverse bilder i flere utgaver. Jeg har fått beskjed om at jeg har skrevet brev på feil papir, og Noen har sendt inn klage på meg til ledelsen i Oslo politidistrikt. Fordi jeg pirker borti alle løgnene i denne saken, og fordi Noen er redd for å bli avslørt. Antar jeg.

Fra fjern og nær har jeg fått tilbakemeldinger om at det står respekt av det jeg nå gjør, og noen synes jeg er tøff. (Takk:)

Og nå skriver jeg altså denne bloggen.

MEN:

Denne saken handler jo ikke om meg. 

Men mange gjør altså sitt beste når det gjelder å få denne saken til å handle om meg.

Se her:

Da jeg sa ifra om taushetsbruddet begått av etterforskningslederen, svarte Oslo politidistrikt med å kjefte på meg og kaste meg ut fra etaten. Jeg ble bedt om å levere adgangskort og tjenestebevis. Hvorfor var det intet fokus på etterforskningslederen som faktisk begikk lovbruddet? Saken handlet jo ikke om meg?! 

Og jeg har sagt ifra til Oslo politidistrikt, flere ganger, om trusler fra Noen/Noens arbeidsgiver. Og om trusler fra andre i kretsen rundt Noen. Og jeg har bedt om å hjelp til å få en slutt på denne galskapen. Og Oslo politidistrikt svarer med å lure på hva jeg mener at politiet kan gjøre med dette….!

Det at andre mennesker oppfører seg på en måte som absolutt ikke er ok, en måte som skaper utrygghet. Det handler jo ikke først og fremst om meg. Det handler jo om de som gjør disse tingene. Hvorfor er det intet fokus på dem?

Og etter at jeg har fortalt Oslo politidistrikt om Noens falske anmeldelser og løgner og betalte legeattester med uriktig innhold og trusler og utrygghet. Så sender altså Noen en klage på meg til Oslo politidistrikt. Med påstander som ikke henger på greip. Og som ikke engang handler om noe politimessig. Og så tar lederne kontakt med meg og gir uttrykk for at denne saken begynner å bli vanskelig.

Til tross for all den informasjonen en politiansatt gjennom 16 år (jeg) har gitt til OPD, om Noen og Noens handlinger, retter OPD altså intet fokus mot Noen. Distriktet retter det mot meg. 

Men denne saken handler ikke om meg!

Den handler om Noen. Og den handler om Noens falske anmeldelser. Og det å inngi falske anmeldelser er straffbart. Og politiet er til for å forfølge straffbare forhold. Og dermed handler denne saken også om politiet. Som i denne saken ikke har gjort jobben sin. Ikke på ett eneste punkt, faktisk. Og jeg er ikke unyansert når jeg påstår dette. Jeg forteller sannheten.

Og denne saken handler om rettssikkerhet. Som ikke har blitt ivaretatt. På noen som helst måte, faktisk. Og det handler heller ikke om å være unyansert. Det handler om sannheten.

Denne saken handler også om avtalt spill og en sak som er rigget helt fra starten. Fordi man finner tydelige tegn på nettopp det, i sakens dokumenter og i sakshåndteringen generelt. Og fordi det er den eneste mulige forklaringen på det som har foregått i denne saken. 

Og saken handler om bevis. Og bevisene fins, svart på hvitt. Og de viser at Noen lyver. Og flere av bevisene er fjernet. Av politiet. Og flere av bevisene er ikke tatt hensyn til. Fordi politiet nektet.

Så denne saken handler om at politiet har gått etter feil person. Helt bevisst.

I tillegg handler denne saken om en politiledelse som, ihvertfall så langt, ikke har tatt sitt ansvar.

Så denne saken handler også om ansvarsfraskrivelse.

Nå er det på høy tid at denne saken begynner å handle om det den faktisk handler om! Fokus må dreies i riktig retning. Mot NOEN, hvem Noen er, hva Noen har gjort, hvilke konsekvenser Noens handlinger har fått. Og mot det hårreisende politiarbeidet som har blitt foretatt. Og det er politiet selv som må dreie fokus dit!

Denne saken handler ikke om meg!

 

lillie

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: