BESKYLDNINGENE MOT MEG

 

 

 

BPqQBmkhEIh

 

 

Nå vet du en del om de falske beskyldningene som har blitt framsatt i denne saken. Og de fleste av beskyldningene har blitt rettet mot Noens eks. Men en del beskyldninger har også blitt rettet mot meg. Jeg har lyst til å fortelle deg om dem. Fordi jeg mener det gir et enda tydeligere bilde av hvor absurd hele denne saken er. Ja, det er faktisk mulig. Enda tydeligere….

Du vet allerede at jeg er beskyldt for å ikke være en lagspiller. Og for å være uegnet til å jobbe som politi. Fordi jeg sa ifra om det taushetsbruddet som ble begått av etterforskningslederen. Men visste du at den samme etterforskningslederen har beskyldt meg for å være uærlig? Ikke? 

Joda. Og vet du i hvilken setting etterforskningslederen beskyldte meg for det? Under et jobbintervju. Jeg, for min del, synes det er litt merkelig at en som begår lovbrudd i tjenesten beskylder en annen kollega for uærlighet, men det er kanskje jeg som er rar som synes det er rart?

Det jeg synes er minst like rart er det faktum at etterforskningslederen deltok på et jobbintervju ved en annen avdeling enn der etterforskningslederen faktisk jobber. For tro meg, jeg hadde ikke søkt jobb der etterforskningslederen er. Og som om ikke dette var nok; etterforskningslederen troppet opp på jobbintervju av meg i samme periode som denne saken ble etterforsket. Hmmmm…… Ærlighet betyr kanskje ikke det samme som før?

Ok; Ikke lagspiller, uærlig og ikke egnet til å arbeide i politiet. Det var 3.

Men fortvil ikke; det kommer mer.

Og det er flere beskyldninger om uærlighet, egentlig. Jeg har også blitt beskyldt for å snoke i politidokumentene i denne saken. Og denne beskyldningen kommer ikke fra politifolk, altså. Den kommer fra kretsen rundt Noen. Og som om ikke det var nok; en av Noens nærmeste har også uttrykt bekymring for at jeg, i og med at jeg er politi, sikkert lærer bort «politigrep» til privat bruk…..!

Og så var det Noens klage til politiledelsen i Oslo. Der jeg ble beskyldt for uhyrlig oppførsel. En oppførsel som bare ikke gikk an, visstnok. Og hva hadde jeg gjort? Jeg hadde sendt en sms. Ikke til Noen, men til en helt annen. Og det likte ikke Noen. Og istedenfor at Noen gikk til noen og sa «Jeg liker ikke at hun sender private sms`er til andre mennesker,» så sammenfattet altså Noen sin misnøye i beskyldninger mot meg. Hurra!

I løpet av de siste 2,5 årene har jeg også blitt beskyldt for å oppholde meg på steder hvor jeg faktisk ikke har vært. Det er ganske fantastisk. Jeg har f.eks. blitt beskyldt for å stå utenfor en hage og se inn. Noens eks har ihvertfall blitt beskyldt for det. Og Noens eks var ikke utenfor den hagen. Noens eks var nemlig sammen med meg et helt annet sted. Så da må jo jeg også ha blitt beskyldt for å stå utenfor den hagen. I og med at vi var sammen. Og i og med at vi ikke var der. Utenfor hagen, altså. Skjønner du?

Og ikke minst har jeg blitt beskyldt for å oppholde meg på legekontor. På et legekontor der ihvertfall ikke jeg kjenner noen av legene. Og da synes jeg det ville vært rart å oppholde seg der. For jeg er ikke spesielt glad i gå til legen, så jeg drar ikke på legekontor hvis jeg ikke må, for å si det sånn.

Og det er jo ikke bare det at jeg har blitt beskyldt for å oppholde meg på et legekontor, på motsatt side av byen i forhold til der jeg har fastlege. Nei, det som gjør det hele enda mer interessant er jo hva jeg er beskyldt for å gjøre på dette legekontoret.

Jeg skal nemlig ha misbrukt en annens identitet.

Og ikke bare det.

Jeg skal ha misbrukt en annens identitet for å hente ut en annen persons legejournal. Det er ikke småtterier!

Så; uærlig person som snoker i saksdokumenter, som ikke er en lagspiller, som lærer bort politigrep til privat bruk, som oppholder seg på flere steder samtidig og som driver med bedrageri. Det er vel ensbetydende med å være uegnet til å jobbe i politiet, det.

Jeg har forresten blitt beskyldt for en ting til:

Å jobbe i trafikkpolitiet.

Men det er ikke det verste, liksom.

 

lillie

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: