Det er jeg som er Noens eks…


 

Det er jeg som er Noens eks…

En eks som frem til en dag i mai i 2014 hadde et normalt liv. Jeg har jobbet i noen av Norges største selskaper, jeg har vært med og startet opp noen av de selskapene som du bruker idag, og du har sikkert reist på ferie med noen av de selskapene der jeg var i ledelsen. Jeg er utdannet Siviløkonom og flyttet til Norge når jeg fikk tilbud om jobb i et stort flyselskap. 

Jeg var sikkerhetsklarert med høy grad og jeg hadde vært med i finalen når det gjaldt en lederjobb i PST. I forbindelse med denne prosessen ble min bakgrunn endevendt. Det er strenge kriterier for å vurderes til en slik jobb, og prosessen når det gjaldt sikkerhetsklarering var så omfattende at den foregikk på departementsnivå. 

Kanskje jeg her skal nevne at da det påstått arbeidsledige, manisk depressive Hells Angels – medlemmet altså ble anmeldt av Noen, hadde jeg jobbet i Ambulansetjenesten i flere år. Jeg hadde altså reddet liv, løpt våt og kald langt ute i skogen for å finne folk som var skadd, vært første bil på Sollihgda der et Luftambulanse helikopter hadde styrtet og bistått mange fortivlte foreldre som hadde syke barn.

Noen og jeg ble sammen i 1995, og vi var altså sammen i 19 år. I den perioden jobbet Noen seg opp til å bli en toppleder i Norsk næringsliv. Noen havnet på listen over Norges mektigste. Det skjer imidlertid ikke uten at noe annet skjer; nemlig at en annen tar seg av alt på hjemmebane. Og denne andre var altså meg. Vi hadde altså ulike prioriteringer; Noen prioriterte karrieren, jeg prioriterte familien. Dette var og er en kjent sak for alle som kjenner oss. 

Og bare for å gi et bilde av hvor busy Noen var; Beskjedene til meg, hva gjaldt aktiviteter, avtaler og innkjøp – kom på mail… Det høres sikkert ikke veldig varmt og empatisk ut, men så er ikke Noen kjent for å være verken empatisk eller varm heller.

I England finnes det butlere, dvs personer som tjener hjemmet, og jeg var nok en butler, uten at jeg tenkte særlig over det. Ihvertfall ikke de første årene. 

Etterhvert som Noen steg i gradene i næringslivet trillet pengene inn. Formuen ble stor, og det er jo ikke rart i og med at Noen er veldig nøye med å bruke så lite penger som mulig. Og man kan sikkert, særlig i ettertid, si at jeg var dumsnill. Men jeg vil uansett hevde at jeg er mye mer snill enn dum.

Og hvorfor i all verden sto jeg i dette såpass lenge? Det er faktisk slik at Noen var alvorlig syk i lang tid og at Noen ikke kunne greie seg selv, løfte ting eller kjøre bil.. Det hadde vært helt feil å stikke av da, tenkte jeg. Jeg er ikke en person som stikker av når ting blir vanskelige, så derfor sto jeg på.

Til slutt ble det for mye, og jeg slet meg ut. Når jeg til slutt valgte å forlate Noen, fikk jeg beskjed om at «dette skulle jeg angre på» og at «ingen forlater meg ustraffet.» Ikke veldig sjarmerende, eller hva? Poenget er jo nettopp at Noen kan være svært usjarmerende. Ikke la deg lure!

Og Noen mente tydeligvis det som ble sagt. Noen ringte jo faktisk inn den falske nødmeldingen, og Noen gikk faktisk til Poltiet og anmeldte meg falskt for mange forskjellige ting, dvs så mange ting faktisk at anmeldelsen ble på ni sider. En ni siders anmeldelse er uvanlig sier de i politiet, men her skulle det altså ikke spares på noe. Tydeligvis.

Noen kom med horrible påstander overfor politiet, og anmeldte meg altså for «årelang» vold og trusler, dette på tross at jeg i 19 år altså hadde tatt meg av Noen og Noens mor, som ikke heller hadde det helt ok. Og bare for å gi et bilde av hvor crazy dette er: Noen påsto også at jeg har truet folk til å spise brødskiver med avføring på! Noen har også foretatt seg svært mye rart etter den falske politianmeldelsen, blant annet oppsøkt offentlige kontorer og påstått at jeg er ute etter å drepe! I de andre innleggene på denne bloggen kan du lese om de andre falske påstandene Noen har kommet med. Jeg lurer på om det er alvorlig grunn til bekymring for Noens psykiske helse. Faktisk .

Og hvorfor skriver jeg alt dette? Jeg skriver det fordi jeg vil at du skal vite hvilken helvetes situasjon Noen har satt meg i. Jeg skriver det fordi jeg vil at du skal vite at Noen har flere ansikter. Den tilsynelatende sjarmerende fasaden er nettopp det. Tilsynelatende. Det forstår du også nå, når du har fått vite hva Noen er istand til å gjøre. 

Og jeg skriver dette fordi det er et faktum at Noens handlinger og stadige negative oppførsel også påfører andre personer skade. Dette er mennesker jeg tidligere hadde et svært nært forhold til, men som jeg nå er fullstendig avskåret fra.

Jeg skriver det også fordi det er et faktum at Noen ved å inngi den falske anmeldelsen faktisk har begått en straffbar handling. Og politiet er til for å avdekke og forfølge straffbare handlinger. Men det har ikke politiet gjort i denne saken. Isteden har politiet gått etter den som ikke har gjort noe galt. Meg.

Jeg og mine nærmeste trenger all hjelp og støtte vi kan få. Denne saken tar ikke slutt før de som har et ansvar faktisk tar det. Og retter opp i denne situasjonen. Det er ikke bare jeg som lider under det Noen og politiet har foretatt seg. Vi er flere.

 

Noens eks

En tanke om “Det er jeg som er Noens eks…

  1. Hei Lill-Karine. Du husker helt sikkert ikke meg, men vi har møttes i jobben. Jeg er ikke politi. Jeg er veldig imponert over kvaliteten i ditt arbeid fra det jeg har sett av deg i jobben, og jeg er helt trygg på at du er hel ved og topp menneske. Jeg har lest meg igjennom hele bloggen din i dag, og jeg tviler ikke et øyeblikk på at det du skriver stemmer. Det er bare så fryktelig, og jeg tenker det finnes ikke ord for å beskrive hvordan du må ha hatt det disse årene. Aldri aldri gi deg!

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: