Det er jeg som er Noens eks – del 2

 

BP3KZimBUmT

 

 

Først vil jeg si tusen hjertelig takk for overveldende respons etter innlegget mitt i går! Jeg setter svært stor pris på alle tilbakemeldinger. Denne bloggen nærmer seg nå 20.000 besøkere.

Som det er nevnt i bloggen allerede er mye forsøkt i denne saken, i kampen mot den urett som har blitt begått av Noen og av politiet. En urett som ikke bare har rammet meg, mine foreldre, Noens foreldre, venner og andre kjente.

Det er på tide å fortelle om de mest sårbare i denne saken. De 2 som hver dag lider under det Noen har igangsatt og som politiet har forsterket gjennom de bevisste overtredelsene og lovbruddene i etterforskningen.

Midt i Noens kyniske spill befinner det seg nemlig 2 barn. 2 barn som, sammen med meg, fikk sine liv snudd fullstendig opp/ned i det øyeblikket Noen ringte inn den falske nødmeldingen til politiet i mai 2014. Noen har siden den dagen brukt de 2 barna som brikker i sitt kyniske spill. Jeg har siden den dagen gjort alt jeg har kunnet i kampen for barnas mulighet til å vokse opp sammen med sin familie. 

Barna er nå avskåret fra kontakt med sine besteforeldre, sine faddere og øvrig familie. Det har Noen sørget for. Noen har også kuttet kontakten med sin egen far, fordi Noens far vet hva som er sannheten i denne historien. Noen har sendt ut en mail som sier at familie, faddere og venner ikke får nærme seg huset. Hvis de nærmer seg huset vil det bli «iverksatt tiltak……» Slik vi nå kjenner Noens fremgangsmåte i denne saken, er det liten tvil om at det betyr å ta kontakt med politiet og fremsette ytterligere falske påstander.

Jeg er svært bekymret for barnas helse og utvikling. De lever midt i en livsløgn, en løgn Noen må arbeide for å holde levende resten av livet. Jeg vet ikke hva Noen daglig forteller barna om hvorfor jeg ikke lenger er tilstede i deres liv. Jeg har ingen kontakt med dem. Det er imidlertid mye som tyder på at Noen går langt i det daglige for å underbygge sine falske påstander og lure barna. Noen har selv fortalt at hun og barna har gjemt seg bak gravstøtter på kirkegården fordi Noen mente at jeg kom for å ta dem. Noen har også påstått overfor barna at jeg overvåker huset med bruk av drone.

Jeg kan love at jeg vil gjøre alt som står i min makt for å redde 2 uskyldige barn ut fra det surrealistiske livsmiljøet de nå befinner seg i. Jeg vil fortsette min kamp for å bekjempe den ekstreme uretten som Noen har begått. Jeg sitter på massiv dokumentasjon som viser at det Noen har påstått er bevisst uriktig. Jeg vil fra nå av, hvis ikke Noen forstår alvoret i saken, legge ut denne dokumentasjonen på nettet.

Igjen; tusen takk for all støtte! 

Fortsatt god søndag!

Noens eks

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: