NY FACEBOOKSIDE

BO617vphtzy

 

Innledningsvis hilser jeg fra Noens eks som takker for alle tilbakemeldinger på sine 2 blogginnlegg. Det er svært viktig for han å understreke den enorme bekymringen for de 2 barna, som dag ut og dag inn lever midt i denne saken som altså ble igangsatt av Noen for over 2,5 år siden.

Noens eks ber alle dere som kjenner barna, og som på en eller annen måte kommer i kontakt med dem, om å ivareta dem på beste mulige måte og melde bekymring videre. Noens eks er, som han skrev, forhindret fra å ivareta dem slik han ønsker. Men kampen for å bringe barna tilbake til en normal tilværelse fortsetter.

Så vil jeg informere om en nyopprettet Facebookside som (ihvertfall foreløpig) har fått navnet «Varslersaken, Varsleren og Justismordet.» På denne siden vil det komme jevnlige oppdateringer når det gjelder saken. Det vil også presenteres temaer som er nært beslektet med det jeg skriver om på bloggen, f.eks. i form av artikler og video – innslag.

Søk opp siden, lik den og følg den. Og DEL gjerne! Jo flere vi er, jo sterkere står vi! Det er jeg HELT sikker på. 

Hvis du har innspill eller kommentarer; legg dem ut på siden! Kanskje har du en lignende historie å dele? Engasjement er noe av det viktigste som fins!

Vær med og lag en folkebevegelse for rettssikkerhet og rettferdighet. For alle som er berørt av denne saken, for andre som har opplevd noe lignende og for å forhindre at noe tilsvarende skjer igjen!

lillie

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: