Det er jeg som er noens eks….del 3

Lite visste vel jeg hva som skulle komme da Noen startet sin vendette mot meg i mai 2014. Falske beskyldninger og det ene og det andre. Utifra Noens beskrivelse av meg skulle man nesten tro det ikke fins en verre person enn meg på denne planeten.

Hva er det da som gjør at man kan klare å stå oppreist når alle plutselig går mot meg, og ikke bare det, når man får et helt system mot seg? Jeg vet at det er mange der ute som opplever det samme, men i mitt tilfelle så gikk Noen så mye lenger enn hva som er vanlig. Noen gikk altså så lang at Noen passerte grensen der det er for sent å snu, og Noen skal altså våkne opp hver morgen og være bekymret for at akkurat denne dagen er dagen da sannheten kommer for en dag. For den dagen kommer – det vet både Noen, jeg og resten av slekt og venner. Det er jo bare et spørsmål om tid. Det er mye vanskelige å lyve og så holde på en løgn, enn å våkne opp hver morgen og vite at sannheten er den samme og at samvittigheten er ren som snø….en sløgn er jo ikke mer sann bara fordi den gjentas ofte nok…

Så var det dette med hvor mye man skal tåle og hvordan man orker å stå opp mot et system som allerede har valgt side, dvs Noens side. 

Hvordan forbereder man seg på å slå tilbake et helt system, å bruke all våken tid i over tre år og bruke alt av penger? Svaret er at man ikke kan forberede seg. Først må man bestemme seg for om man kan og eller vil slåss. Hvis man velger å stå i dette så er hele «systemet» klar for å ta deg. Det er innebygget i systemet at du og jeg ikke skal kunne utfordre eller stille spørsmål rundt hva systemet mener. Systemet står altså over oss alle, i hvert fall i teorien. 

Hvordan skal man da klare å få noen til å lytte? Svaret er at de «lytter» men de hører ikke hva du sier. Noens falske historie bla presentert først, og da nytter det lite å fortelle noe annet etterpå. Først til mølla….gjelder også her.

Så hvordan tåler man noe som dette over tid, når man faktisk innser at sannheten er satt ut av spill? Svaret er at man tåler mye mer enn man tror. Jeg har blitt kalt grenseløs, jeg har fått advokatbrev fra Noens advokat(er) om hvor vanskelig jeg er, jeg har blitt kastet ut fra lokalet i Ullern Barneverntjeneste når jeg kom med bevis på at Noen lyver og at jeg har hatt rett hele tiden, jeg har blitt kastet ut av Majorstuen politistasjon når jeg kom for å levere inn viktige papirer og bilder som viser at Noen lyver, jeg har levert inn bekymringsmeldinger til Barnevernet som blit henlagt samme dag, jeg har blitt beskyldt for å kjøre rundt i oslo vest med ambulanser på dager jeg ikke en gang var på vakt, jeg har blitt kalt psykisk syk av sosiallærer på bestum skole, og jeg har også blitt beskyldt for å ha dyr dress bare fordi jeg likte å vise meg frem(?). Som om ikke det var nok har jeg også vært ikledd uniform på og tuslet rundt i bestumområdet når jeg altså ikke en gang var i Oslo….

Hvem har da beskyldt meg for alt dette? Yepp…Noen altså….Man blir jo litt immun, men det er klart når Noen drar på Familevernkontoret og får de til å sende en melding der Noen mener at jeg er potensiell drapsmann er vi langt forbi normal atferd. Kanskje det er problemet…kanskje Noen faktisk ikke har en normal atferd? Husker du at jeg skrev at det hadde vært litt problemer med Noens mor? Yepp, det var innenfor det som du kan kalle normal atferd….

Som sagt, uten en fantastisk kjæreste, som også er en av Norges beste etterforskere, hadde dette ikke vært mulig. Det jobbes 24/7 mot et mål. Et mål som er helt klart for oss – sannheten og rettferdigheten seirer til slutt. 

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: