det er jeg som er noens eks….del 3

Det er jeg som er Noens eks….som jeg skrev for en stund siden har jo Noen gått bananas i både anmeldelser og påstander. Noen anmeldte meg jo falsk og påsto at jeg knuste kneskåler for Hells Angels, at jeg var i ferd med å gjøre anslag mot Bestum Skole (du husker kanskje den falske nødtelefonen til 112 der Noen sa at jeg var utenfor skolen og var sint, på tross at Noen visste at jeg ikke var der..) og at jeg aldri hadde vært med å kjøpe huset der jeg, ihht Noen, aldri flyttet inn….Alt dette er jo oppspinn og det vet Noen. Det er bare det at Noen bevisst har lurt alle offentlige myndigheter og sammen med et korrupt politi fått til et helt utrolig justismord. Ikke bare det….på toppen av det er Noen så frekk at Noen skal ha erstatning for all den «skade» som dette har medført, og at Noens utgifter til advokat skal dekkes av meg….(Husk altså at Noen jo har «vunnet» over meg, og da må jo Noen ha litt penger for alt strevet….)

Idag fikk jeg så en telefon fra min advokat. Der fikk jeg beskjed at Noen jo hadde lagt ut så mye penger på dette at Noen skulle ha dette erstattet. Beløpet var ikke noe mindre enn 400.000 kr, og hvis ikke hun fikk dette nå så skulle Noen starte inndrivelse av dette. 

 

Hallo….?? Her melder altså Noen meg falsk, får meg dømt, men stopper ikke med det…her skal jeg altså knuses gjennom å ta pengene mine og….Men det er bare en ting Noen har glemt….vet du hva det er?

Det er så enkelt som at det er straffbart å melde noen til Politiet falsk. Det er straffbart å forklare seg falsk til politiet og myndigheter etc etc.

Strafferammen er faktisk så høy som opp til 10 år i fengsel (hvis man blir oppdaget da….)

Og vet du hva? Nå skal jo faktisk PWC granske hele etterforskningen:-) Noen tror kanskje at det bare er selve varslet som skal granskes, men varslet er jo etterforskningen, og hele etterforskningen er jo basert på falske opplysninger, så Noen må vel straks tenke…F-n….dette var jo ikke så bra….

Jeg vet ikke om Noen nå sover så godt om natten, men igjen….en løgn er ikke mer sann bare fordi det gjentas ofte nok….sannheten kommer alltid for en dag, og den dagen begynner å gry nå.

Hva kan jeg si til denne saken? Jo, det nytter å aldri gi seg. Det nytter å stå på. Det nytter å bråke. Det nytter å stå frem. Men uten all støtte i forma av kjøreste, familie, venner og andre som har bidratt i denne saken hadde Noen «vunnet» og jeg hadde aldri blitt trodd på noe. Barna hadde jeg aldri sett til noe mer – det hadde Noen sett til, fordi alle mente jo at Noen alltid snakket sant….

Nå som Noen jo er tatt på fersken, dvs det er jo ikke uten grunn at Politimesteren i Oslo har satt ut hele(!) saken til gransking

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: