ORD ER MAKT

 

BQREdErDGua

 

 

Jeg vet ikke helt hva jeg skal skrive. Så da kan jeg jo skrive om det; At jeg ikke vet helt hva jeg skal skrive.

Det har blitt skrevet så mye allerede. Før dette har det blitt produsert 40 blogginnlegg. Det har blitt skrevet mange lapper. Jeg har skrevet 2 stk. varslinger. Journalisten i Dagbladet har skrevet flere artikler. Det er skrevet mange Facebook – innlegg. 

Mange ord. Side opp og side ned. Mange vinklinger. Om samme sak.

Og en ting er ihvertfall sikkert. Ord er makt. Særlig det skrevne ord.

Fordi det skriftlige varer. Det blir der. Kan ikke trekkes tilbake. Og derfor er det viktig at man kan stå inne for det man faktisk skriver. Alltid. Og det kan jeg. Og det er det deilig å vite når jeg legger meg om kvelden. Sover bedre da, tror jeg.

Og jeg tenker at denne skriftligheten, dette skriftlige materialet som har blitt produsert i forbindelse med denne saken. Og det som kommer til å bli produsert fremover. På denne bloggen. I fremtidige avisoppslag. På Facebook. Det må jo danne grunnlag for noe mer. Etterhvert. Tenker jeg.

Det må jo bli bok av dette. Synes jeg.

Synes ikke du?

 

 

Jeg vet ikke helt hva jeg skal skrive nå.

Men jeg vet ganske mye om hva jeg skal skrive da. Etterhvert. I bok.

Det blir bra. Tenker jeg.

Vent og se. Og les.

 

lillie 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: