DET ER VERRE ENN DU TROR

BQjJmUABB4s

 

 

Denne bloggen handler først og fremst om denne saken. Fordi det er den jeg kjenner best. Og fordi jeg tenker at det er kjempeviktig at du vet om den. Og fordi jeg og vi jobber hardt for at ting skal bli riktig. I denne saken.

Og dagene går. Og blogginnleggene blir stadig flere. Og det vet du.

Men det du til nå ikke har fått vite så mye om er alle de henvendelsene jeg mottar. Fra både kjente og ukjente. Flest fra ukjente, faktisk. Henvendelser som handler om saker som har likhetstrekk med denne.

Henvendelser fra mennesker som er direkte berørt. Av maktovergrep fra politi og andre offentlige etater og instanser. Og fra mennesker som er mer indirekte berørt. Som pårørende eller venner.

Og akkurat når jeg tror jeg ikke kan bli mer sjokkert over hva som foregår i dette landet, så blir jeg nettopp det. Mer sjokkert.

Og jeg har allerede skrevet noe om at denne saken, i denne bloggen, er viktig også for deg der ute. Fordi du også er avhengig av et velfungerende politi og et velfungerende rettssystem. Og av en offentlig sektor som fungerer etter hensikten. 

Og nettopp derfor tenker jeg at du også må få vite noe om de andre sakene. De som jeg mottar henvendelser om. Fordi de tjener som eksempler på at forholdene faktisk er enda verre enn det jeg har forstått i løpet av de siste par årene.

Og jeg beklager hvis jeg uroer nattesøvnen din nå. Men du kan like gjerne sove godt i natt. Forholdene blir verken bedre eller verre av det.

Men da vet du det ihvertfall. At jeg kommer til å skrive om andre historier på denne bloggen etterhvert også. Med den enkeltes tillatelse, selvsagt.

Fortsettelse følger.

 

lillie

  

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: