BALANSE

BQlajxGhVP1

 

Jeg har begynt med yoga. Fordi det er sunt.

Husker du tannlegen? Og at han ba meg ta vare på meg selv? Jeg tar han på alvor.

Og har altså begynt med yoga.

Yoga handler mye om balanse og harmoni, konsentrasjon og fokus. Oppnåelse av ro og stillhet står sentralt. Og er det noe det ikke har vært i løpet av de siste par årene, så er det stille.

La meg rekapitulere litt: Jobbsøking, jobbintervjuer, ledermøter, trakassering, gjengjeldelse, arbeidsledighet, manglende lønnsutbetalinger, utskjelling, falske anmeldelser, klagebrev, advokatmøter, rettssaker, avisoppslag…… Ikke akkurat fenomener man i første rekke forbinder med …….. stillhet.

Den lille stillheten som har vært er det jo visse tidligere kollegaer (og noen jeg feilaktig antok var venner) som har stått for. Og den stillheten har jo ikke bidratt positivt akkurat.

Så nå er det fullt fokus på den positive stillheten. Den sunne stillheten.

Og jeg har, som du kan se, lilla yogamatte og en veldig vakker yoga – bok. Så nå er det Maya Fiennes og jeg. Ikkeno` tull her.

Og det funker jo. Ingen tvil om det. Fokus på det tredje øyet, sittende med korslagte bein og pusting gjennom nesen. Det funker. Det vil si; det er da jeg kjenner stresset. Når jeg sitter sånn. Og puster. Og slipper ut magen. Plopp. 

Det er da blodet får fritt løp i årene. Tydeligvis. Det er da jeg kjenner at jeg ikke har vært avslappet på laaaaaaang tid. 

Og det er på mange måter greit. For hvis jeg hadde slappet av, hadde vi ikke kommet hit hvor vi er i dag. Hvis jeg hadde slappet av, hadde jeg ikke vært ansatt i politiet lenger. Hvis jeg hadde slappet av, hadde jeg ikke figurert i Dagbladet. Hvis jeg hadde slappet av, hadde vi ikke oppnådd ekstern gransking av saken.

Men det er nok sunt å slappe av litt innimellom. Derfor yogaen.

Og dette med fokus på balanse tar jeg på alvor. Det er viktig å ikke overdrive. Det må ikke bli for sunt, for raskt.

Derfor har jeg også spist en kanelbolle.

 

 

lillie

 

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: