DET FINS MANGE HISTORIER DER UTE

 

 

 

BQqout3hYfr

For et par dager siden skrev jeg at du skal få bli kjent med flere historier som har fellestrekk med den som danner grunnlaget for lillies blogg. Og jeg holder selvsagt det jeg lover. Du kan nemlig stole på meg.

Den første historien kommer om ikke så lenge. Og den er, i likhet med den historien du allerede kjenner, nesten for utrolig til å være sann. Den også. 

Men den er det.

Sann. Den også.

Og den er fra vårt lille land. Den også.

På fredag møtte jeg personen som står i sentrum for den historien du skal få bli kjent med. En person som har blitt utsatt for så massive maktovergrep fra politi og rettsvesen at jeg er dypt imponert over at vedkommende i det hele tatt står oppreist.

Jeg har stor respekt for at vedkommende tok kontakt med meg med ønske om å dele sin historie. Og at vedkommende også har et ønske om å bruke sine erfaringer til å peke på de alvorlige feil og mangler som faktisk befinner seg på systemnivå innen lov og rett i dette landet.

Den aktuelle personen har vist meg den tillit å overlevere dokumentasjon som gir et godt bilde av – og innblikk i – saken. Og denne dokumentasjonen skal jeg selvsagt sette meg godt inn i.

Fortsettelse følger!

Hvis du kjenner til en historie du tenker er aktuell når det gjelder det temaet som denne bloggen fokuserer på, håper jeg du tar kontakt.

Sjekk også ut Facebooksiden «Justismord i Norge.» 

 

Og du; Siste oppdatering når det gjelder antall besøk på bloggen: 30.336!

Bloggen har altså passert tredve tusen besøk!

Del, del, del. Vi satser på minst tredve tusen til!

 

lillie

  

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: