Det er jeg som er Noens eks…..

 

 

BRBrwxnBDWl

 

Hei igjen.

Det er jeg som er Noens eks.

Sist jeg skrev noe her fikk jeg en mengde hyggelige tilbakemeldinger og mye støtte, og det setter jeg enorm pris på!

Så hva nå? Tiden går og Noen soler seg sikkert i glansen av å ha «vunnet» sin sak og knust meg. Den glansen som Noen skaper for seg selv. Barna er nå helt isolerte og jeg får ikke engang svar på mine mailer om når jeg skal få treffe dem.

Men har egentlig Noen vunnet? Nei.

Har jeg tapt? Nei.

Jeg står fortsatt på to ben, jeg har en fantastisk samboer, jeg har en flott familie, slekt og venner, som alle støtter opp og følger saken nøye.

Og kampen fortsetter jo.

Og jeg besitter sannheten. Jeg har ikke løyet. Jeg har ikke levert inn falske politianmeldelser. Jeg ødelegger ikke tilværelsen for mine barn.

Mine barn har mistet kontakten med sin far. Og jeg vet at de lider under det. Men den enorme og negative endringen i deres liv er ikke min fortjeneste. Ansvaret er ikke mitt.  

Det begynner å bli en stund siden tilværelsen ble snudd opp ned, også for meg. 3 år om et par måneder.

Og man kan spørre seg; Hva har jeg lært siden da?

Jeg har blant annet lært ganske mye om såkalte sakkyndige og såkalte profesjonelle personer. Og at de har mye makt. Og at de kan få seg til å mene og si så utrolig mye rart. Og det viser seg at de vet ting om meg som jeg ikke engang vet om meg selv. Det er ikke verst.

En av de profesjonelle påstår blant annet at han vet grunnen til at jeg har hatt på meg dress noen ganger når jeg har hentet mine barn på skolen. Jeg trodde jeg visste grunnen til det; at jeg kom rett fra et jobbmøte.

Men neida, det var ikke det som var grunnen. Ifølge den profesjonelle hadde jeg nemlig på meg dress fordi jeg er en person som liker å synes….! Det er altså grunnen til at jeg har hatt på meg dress når jeg har hentet mine barn på skolen. Er ikke det flott? 

Så da vet du det også; At hvis du noengang har på deg dress, så er det fordi du liker å synes. Hilsen en profesjonell. For det må jo gjelde deg også.

Og så har vi barnevernet. Veldig profesjonell gjeng. Da jeg troppet opp på det kontoret, med en haug (bokstavelig talt) dokumentasjon som viser at påstander i saken ikke stemmer; da fortalte den profesjonelle damen meg hvorfor jeg hadde møtt opp. For det visste hun, tydeligvis. Og ikke jeg.

Ifølge henne hadde jeg ikke møtt opp for å vise/levere dokumentasjon for å belyse saken. Neida, jeg hadde møtt opp for å lure henne. Jepp. Og i og med det nektet hun å ta imot dokumentasjonen. Hun ville ikke se på den engang. Og hun kastet meg ut.

Fint, ikke sant?

Jeg har også lært mye om uttrykket «barnets beste.» Og jeg kan garantere deg en ting; Det betyr ikke det du trodde. Utifra denne saken er det helt tydelig at «barnets beste» er ensbetydende med å ikke ha barna i fokus. Barnets beste betyr å ta mors parti. Uansett.

I løpet av de siste årene har jeg også blitt imponert. Faktisk. Over meg selv. Og min styrke og evne til å stå i dette. Og som sagt, jeg fortsetter selvsagt.

Jeg har også lært at det er mye makt i det skrevne ord. Denne bloggen har nådd svært mange personer. Den er en av Norges mest leste, og figurerer på topplisten stort sett hver dag. Og det at den skaper så stor interesse forteller meg at dette er en viktig sak. For mange.

Som du vet skal nå politiets håndtering av denne saken granskes av PWC. Det vil si, PWC har allerede startet granskingen. Og folkene hos PWC er eksperter. De er profesjonelle.

I ordets rette betydning.

 

 

Noens eks….

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: