ALVORLIG TALT!

BTMs185lXVc

 

Jeg vet at bloggen har nye lesere i dag. Derfor starter dette innlegget med en bitteliten oppsummering:

Våren 2014 innleverte Noen en falsk anmeldelse mot sin eks. Dessverre et ganske vanlig fenomen i forbindelse med samlivsbrudd. Der den ene ønsker å sverte den andre. 

Og hvordan vet jeg at det er et ganske vanlig fenomen?

For det første har jeg vært i live i over 40 år. Jeg har derfor rukket å lese ganske mye, og jeg har rukket å snakke med ganske mange som har kunnet informere om slikt.

For det andre har jeg arbeidet som politi i Oslo siden 2000. I mange av de årene som etterforsker. Den dag i dag arbeider jeg som etterforsker. Jeg har derfor konkret erfaring med nettopp slike saker.

Det skal selvsagt også nevnes at dette med falske anmeldelser i forbindelse med samlivsbrudd er godt kjent for ALLE politifolk, som en del av opplæringen og som en del av f.eks. etterforskningsplaner som benyttes daglig.

Ok, la oss gå videre.

Den nevnte eksen er min samboer i dag.

Og den politietterforskningen som ble foretatt ved Majorstuen politistasjon etter at den falske anmeldelsen ble innlevert, var så hårreisende at jeg faktisk synes det er vanskelig å finne ord som beskriver den. Og det sier mye, fordi jeg kan ganske mange ord.

Etterforskningen var ihvertfall så dårlig at jeg så meg helt nødt til å innlevere et formelt varsel for å få Oslo politidistrikt til å ta dette på alvor.

Og for at du skal få vite (eller bli påminnet om) hvor hårreisende etterforskningen var, nevner jeg noen faktorer:

Vedkommende som innleverte anmeldelsen ble ALDRI avhørt av politiet eller stilt spørsmål i forhold til det vedkommende påsto. Politiet tok altså imot opplysingene uten å kontrollere dem nærmere.

Vedkommendes anmeldelse er FULL av påstander som beviselig ikke stemmer. Og når jeg skriver beviselig så mener jeg BEVISELIG. Til politiet ble det (fra «denne siden») nemlig innlevert en stor mengde dokumentasjon som viser at vedkommendes påstander ikke stemmer. Men politiet la denne dokumentasjonen nederst i bunken, og gjorden ingenting med den.

Og det var ikke bare at politiet la dokumentasjon nederst i bunken.

Neida, politiet FJERNET også dokumentasjon fra sakskomplekset. Mange sider. Og de sidene er selvsagt dokumentasjon som viser at det som ble påstått i anmeldelsen IKKE stemmer.

Og det stopper jo ikke der.

Politiet leverte ut anmeldelsen, altså det 9 sider lange dokumentet, til vedkommende som hadde kommet med de falske opplysningene. Slik at vedkommende kunne levere denne til et av de viktigste vitnene i saken. Slik at dette vitnet kunne lese denne anmeldelsen (med alle de falske påstandene) i 3 MÅNEDER før vedkommende ble avhørt av politiet.

Og dette vitnet FORTALTE til politiet at anmeldelsen var lest mange ganger. Og at vedkommende derfor var svært påvirket.

Og politiet?

Syntes det var heeeeelt uproblematisk.

!

Og bare for å nevne en ting til: Vitner som har informasjon som også viser at påstandene i anmeldelsen IKKE stemmer, ble nektet avhørt av politiet.

Poenget er at politiet ønsket IKKE å ta hensyn til at de hadde å gjøre med en falsk anmeldelse. Politiet ønsket tydeligvis å «ta» feil person!

Og min varsling har ført til flere oppslag i Dagbladet. Og i ett av dem kan du lese at varslingen har ført til gransking av etterforskningen. Oslo politidistrikt forsto nok etterhvert at jeg IKKE kom til (og IKKE kommer til) å gi meg. Så ledelsen i OPD ga PWC i oppdrag å foreta en objektiv gransking.

Granskingen startet i begynnelsen av mars, og den pågår fremdeles. 

Og i dag har det altså vært nytt oppslag i Dagbladets papirutgave. Artikkelen kan du lese på Facebooksiden «Justismord i Norge.»

La meg utdype den artikkelen litt:

Som du kan lese er vedkommende som innleverte den falske anmeldelsen i 2014 altså POLITIANMELDT, for blant annet falsk anmeldelse og falsk forklaring. Sakene etterforskes av Romerike politidistrikt. Den første anmeldelsen ble innlevert allerede SOMMEREN 2016. Og det skal ikke veldig mye hjernekapasitet til for å forstå at det begynner å bli ganske lenge siden. Det skal heller ikke så mye kapasitet til for å forstå at politiet på Romerike altså har sittet med VIKTIG informasjon mot vedkommende som innga den falske anmeldelsen i 2014 i laaaang tid. Uten å foreta seg noe.

Og hvis du og jeg tenker litt sammen; Hvor sannsynlig tror du det er at politiet på Romerike lot sakene ligge så lenge nettopp FORDI sakene inneholdt så MYE informasjon mot vedkommende som innleverte den falske anmeldelsen i 2014? Jeg tror det er VELDIG sannsynlig! Eller nei; Jeg tror det er HELT SIKKERT!

Det er jo helt tydelig at politiet arbeider hardt for å dekke over feil på feil på feil på feil som politiet har begått tidligere. Og dette er POLITIET, altså! Som både du og jeg og alle andre er helt avhengige av å ha tillit til…….!  

Og jeg har viktig informasjon knyttet til nettopp disse anmeldelsene. Så jeg har siden sommeren 2016 bedt politiet på Romerike om å bli avhørt som vitne. Og det tok altså  9 MÅNEDER før jeg ble innkalt. Og den eneste grunnen til at jeg ble innkalt var at sakene begynte å få mediaoppmerksomhet.

Så jeg var til vitneavhør på Romerike rett før påske. Og det var en mildt sagt selsom opplevelse.

På Romerike ble jeg møtt av en etterforsker som altså instruerte meg (et vitne i saken) om hva min forklaring skulle dreie seg om og hva den IKKE skulle dreie seg om….! Etterforskeren ga også uttrykk for manglende lyst til å etterforske sakene, og hadde til og med gjort forsøk på å slippe å etterforske dem.

Er det mulig?

Tydeligvis.

Skal det være mulig?

NEI!

Og ikke nok med det.

Etterforskeren hadde ikke lest alle saksdokumentene. Og hadde heller ikke kontroll på hvor saksdokumentene befant seg. 

Forstår du nå hvorfor jeg til Dagbladet uttaler at jeg ikke blir tatt på alvor?!?

Og det er jo ikke bare jeg som ikke blir tatt på alvor i denne saken! Det er INGEN som blir tatt på alvor i denne saken. Og den enkeltes RETTSSIKKERHET blir ikke tatt på alvor slik politiet oppfører seg i denne saken. Heller ikke DIN rettssikkerhet blir tatt på alvor når det som foregår i denne saken er mulig.

La meg avslutte dette innlegget med å fortelle litt om PWCs gransking.

Jeg var i et flere timer langt intervju hos PWC i begynnelsen av mars. Etter at Oslo politidistrikt altså hadde bestemt at den hårreisende etterforskningen foretatt ved Majorstuen politistasjon skulle granskes. 

Og i løpet av de timene oppdaget jeg følgende; Det er svært mye som tyder på at CA 80 SIDER av min varsling IKKE har blitt oversendt fra Oslo politidistrikt til PWC. Og akkurat de sidene inneholder SVÆRT VIKTIG informasjon.

ALVORLIG TALT! 

HVA ER DET SOM FOREGÅR?

lillie

 

 

 

 

 

En tanke om “ALVORLIG TALT!

  1. Dette er utrolig men sant! Jeg tviler ikke ett minutt med min erfaring med politiet. Fjerning av dokumenter av politiet i sak. Har jeg opplevd. Og konfrontert politiets juridiske ansvarlig som bekreftet det. Rett opp i ansiktet på meg. Min tillit til politiet er o. Men alle som har anmeldt og fått sin sak henlagt. Selv om det er brudd på rettsikkerhet og loven. Som skal beskytte oss. Vet at politiet driver sitt spill. Konkret! Jeg har blitt misbrukt anmeld for insest to ganger selv om saken pågikk. Samværssabotasje har gjort at barnet som er 7 nå har i 5 år blitt brukt som ett middel for å dekke over løgner og bedrag.Jeg har anmeldt 3 ganger selv etter anbefaling av politiet. Henleggelsene har ikke blitt begrunnet. Bare med en svada setning. Kommer det nye opplysninger i saken vil vi komme tilbake til saken. Bløff og løgn det har aldrig skjedd! De bedrar og mannipulerer med informasjoner de har fått. Og toer seg bak konfidensiell paragrafen. Jeg har sakt at for meg og min datter gjelder ikke denne paragrafen. Den beskytter bare de som har noe å skjule! Stå på! Men jeg er ikke opptimistisk for utfallet. Prestisje og kammeraderi sperrer for rettferdig behandling.

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: