DET ER JEG SOM ER NOENS EKS

Det er nå snart 3 år siden Noen anmeldte meg falskt til politiet, etter et samlivsbrudd som jeg tok initiativ til.

En gang trodde jeg at norsk politi og norsk rettsvesen fungerte slik det er ment å fungere. At den enkeltes rettssikkerhet ble ivaretatt, og at hvilket samfunnslag man tilhørte ikke hadde betydning for hvordan en politietterforskning ble lagt opp. Jeg trodde faktisk det.

Nå tror jeg helt annerledes. Eller; jeg vet at det er helt annerledes. 

Du som vet hvem jeg er, vet også hvem Noen er. Du vet hvem jeg har vært samboer med i 19 år. Du vet at hun har mye penger. Du vet at hun har mye makt. Du vet at hun omgir seg med betydningsfulle personer. Personer du leser om i avisene hver eneste dag. Du vet at hun innehar viktige styreverv. Du vet at hun står på listen over Norges mektigste.

Og nå vet du altså hva hun er istand til å gjøre. For å ramme en uskyldig person. For å gjøre et forsøk på å ødelegge et menneskes tilværelse.

Og det er ingen som helst tvil om at hun er godt hjulpet av norsk politi. Det er bare å lese gårsdagens blogginnlegg for å se sammenhengen her.

Det er imidlertid et uomtvistelig faktum at det er Noen som har tatt initiativet til det hele. Det var Noen som gikk til det skritt å faktisk innlevere den falske anmeldelsen. Og det er Noen som har servert løgn, på løgn, på løgn, på løgn til politiet. Løgner politiet burde og skulle ha avslørt (og som de har blitt gjort oppmerksom på og fått dokumentert gjentatte ganger), men likevel.

Det er Noen som nå er politianmeldt for blant annet falsk anmeldelse og falsk forklaring. Det kunne du lese om i Dagbladet i går. Sakene etterforskes altså på Romerike, og som påtaleansvarlig gir uttrykk for; Dette er alvorlig.

Vet du hvor alvorlig det er?

Vet du hvilken strafferamme vi snakker om når det gjelder falsk anklage?

Ikke?

Vi snakker opp til 10 års fengsel.

10 års fengsel.

Forstår du hvor alvorlig dette er?

Forstår du hva Noen har utsatt meg for?

Nå er det faen meg nok! Jeg finner meg ikke i å bli misbrukt på denne måten! Jeg er utsatt for et massivt overgrep, og nå må dette absurde spillet fra Noen ta slutt. Nå må den som faktisk har gjort noe galt stilles til ansvar.

Og den som har gjort noe galt er altså ikke meg, men min eks – samboer!

Politiet jobber nå med saken. De sitter med OMFATTENDE mengder dokumentasjon på at det Noen har påstått ikke stemmer.

De sitter med OMFATTENDE mengder dokumentasjon som viser at en samfunnstopp har LØYET og MISBRUKT hele rettssystemet.

Vi er alle avhengige av et politi og et rettssystem som fungerer slik det er ment. Som behandler alle likt. Som håndterer BEVIS på korrekt måte.

I denne saken har Noen altså misbrukt det offentlige for å berike seg selv og oppnå personlig vinning. Og det snart 3 år lange arbeidet vi har nedlagt gir nå endelig resultater, ved at Noens straffbare handlinger faktisk etterforskes av politiet på Romerike. 

 

Avslutningsvis kommer en hilsen til Noen: Jeg kommer ALDRI til å gi meg når det gjelder denne saken! 

Hvis du lurte på det.

 

Noen eks

 

 

 

 

 

 

 

3 kommentarer om “DET ER JEG SOM ER NOENS EKS

 1. Hei.
  Jeg anmeldte to tjenestemenn ved Sel Lensmanns kontor for falsk forklaring i retten, dokumentfalsk, trakassering fra aktor m.m. Denne anmeldelsen skjedde i januar/februar 2017, jeg ringte Dovre Lensmanns kontor hvor jeg anmeldte dette i forrige uke, den betjenten som hadde med saken kjente først ikke til den men etter at jeg hadde forklart hva saken gjaldt så hadde han sett den men ikke gjort noe med det.
  Når jeg anmeldte saken ble fortalt at sake skulle videre til spesialenheten for politisaker noe jeg fikk høre nå at ikke var sikkert.
  Hva er rutinene i slike saker?
  Mvh
  Stein K. Bruun

  Liker

 2. Noen eks – du er så utrolig heldig som har din samboer med sine kvalifikasjoner på «laget» ditt.
  De fleste av oss som opplever tilsvarende står der som regel helt alene og totalt ruinert.
  Så ruinert at en ikke har penger til en advokat en gang som kan hjelpe en med å sette opp en anmeldelse og derfor går denne «Noen» fri i tillegg til å være beriket på ens eks. bekostning 😦
  Ta godt vare på «lillies» – her har du åpenbart funnet ekte kjærlighet 🙂
  Lykke til begge 2 og håper «Noen» blir straffet og det samme med de i politiet som ikke bare ikke har gjort jobben sin, men bevisst vært med på ulovligheter for å tekkes «Noen».

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: