TAKK!

 

BTUjazeFUwn

 

 

Dette innlegget benytter jeg til å takke.

Jeg vil takke alle som har lest bloggen så langt. Det nærmer seg 40.000. 

Jeg vil takke dere som har henvendt seg til meg, som følge av at dere har blitt oppmerksomme på denne saken. Noen av dere kjente jeg fra før, andre ikke. Flere har fortalt sine egne historier, blant annet om opplevelser knyttet til politi og rettsvesen. Flere har kommet med tilbakemeldinger om at de setter pris på at jeg står fram og løfter temaene rettssikkerhet og varsling fram i lyset. Det varmer å få vite sånt.

Jeg håper dere alle blir med videre. Kampen fortsetter, selvsagt. Jeg har lovet å ikke gi meg, og alle som kjenner meg vet at jeg holder det jeg lover. De som ikke kjenner meg kan også være helt trygge på akkurat det.

Og det kommer mer av interesse, følg med!

Avslutningsvis drister jeg meg til å be hver og en av dere om et par tjenester:

Fortell om saken til andre. Fortell om avisartiklene. Fortell om bloggen. Del den. Fortell om Facebook – siden Justismord i Norge. Del den.

I løpet av de snart 3 årene som har gått siden denne saken ble igangsatt har flere instanser og etater gjort mange forsøk på å tie den ihjel. 

De kommer ikke til å lykkes.

Jeg fortsetter å rope.

Rop sammen med meg, vær så snill.

TAKK!

 

lillie

 

  

En tanke om “TAKK!

  1. Jeg roper alt jeg kan!
    Dessverre er det mange i dette gjennomkorrupte landet som lukker øynene og ørene og vil ikke vite hva som foregår. Men jeg gjør iallefall mitt for å prøve og vekke noen til live.

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: