Ikke glem hvem Noen er

BVvAW7hl4F-

 

 

Ok, nå har vi altså fastslått at Noen (som innga den falske anmeldelsen og ringte inn den falske nødmeldingen til politiet) og etterforskningslederen har en TILKNYTNING til hverandre.

Eller; det er faktisk politiet selv som har fastslått det. Og det fastslo altså politiet i juli 2016, i det påtegningsarket som jeg tilfeldigvis ble oppmerksom på. Jeg er ikke så god med tall, men til og med jeg forstår at det betyr at politiet i Oslo har sittet med denne kunnskapen i snart ett år.

Det er ganske mange dager. Og enda flere timer. Og en hel haug med minutter. Politiledelsen kunne foretatt mye opprydding på den tiden. Hvis den ville.

Men tilbake til dette tilknytningsforholdet mellom Noen og etterforskningslederen.

Jeg bare MÅ minne om hvem denne Noen er. For vi snakker jo ikke om «hvem som helst.» Og det faktum at Noen er den hun er gjør at ihvertfall jeg lurer VELDIG på hva dette TILKNYTNINGSFORHOLDET består i. 

For Noen er jo en av Norges mektigste kvinner. Og jeg skulle virkelig ønske at jeg kunne skrive navnet hennes her. Det hadde vært så deilig! Å bare stikke hull på byllen og la gørra flyte utover, liksom. 

Men da blir jeg vel saksøkt.

Og det gidder jeg ikke akkurat nå.

Men hun er altså en av de mektigste. Og du forstår sikkert at man kan få til mye når man er mektig. 

Og i denne saken tror ikke jeg INITIATIVET til alt som har foregått kommer fra politiet selv. Det fratar ikke politiet ansvaret, selvsagt. Langt, langt ifra.

Jeg er imidlertid helt overbevist om at alle bevisste handlinger og unnlatelser fra politiet i denne saken har en veldig sterk sammenheng med hvem Noen er

La meg minne om litt av det Noen har «fått til»:

 • Hun fikk politieskorte til politistasjonen etter at den falske nødmeldingen ble ringt inn. Med en svipptur hjemom for hente Ipaden der jeg antar at hele den falske historien allerede var skrevet ned. Kjekt å ha da hun skulle inngi den 9 sider lange anmeldelsen, sikkert.
 • Hun slapp å dokumentere noen av påstandene i anmeldelsen. Hun behøvde heller ikke å angi med tid og sted. Det var helt greit å bare gi politiet en «smørbrødliste» med påstander. Ingen av dem ble sjekket ut.
 • Hun fikk utlevert politidokumenter, av politiet, for oppbevaring hjemme i det store, dyre huset.
 • Hun fikk sette betingelser for etterforskningen. I direkte dialog med etterforskningslederen. Dette står svart på hvitt i noen av dokumentene.
 • Hun fikk påvirke viktige vitner i saken. Dette står også svart på hvitt. De har selv fortalt politiet at hun har påvirket dem.
 • Politidokumenter (som viste at hennes påstander var falske) forsvant fra saken.
 • Vitner (som ønsket å forklare at hennes påstander var falske) ble nektet avhørt.
 • Dokumentasjon, som viser at hennes påstander er falske, ble nektet innhentet.

 

Og så har vi jo den lille detaljen at undertegnede ble kastet ut av politietaten en periode. Men jeg sloss meg jo som kjent tilbake.

Du skjønner at ikke «hvem som helst» får til alt det som er listet opp ovenfor, ikke sant? Så uansett om det er POLITIET som har det store ansvaret her, så må vi ikke glemme Noen. Hun er en samfunnstopp som har benyttet sin makt, utnyttet systemet og satt andres rettssikkerhet ut av spill.

Og sånt glemmer vi ikke så lett.

Ikke sant?

 

lillie 

 

 

 

 

5 kommentarer om “Ikke glem hvem Noen er

 1. Ikke lenge siden jeg begynte å følge denne bloggen, men må si jeg er imponert over det du gjør her Lillie.
  Vi trenger flere som deg, og færre av «noen».
  Stå på. Vi er flere og flere som følger og støtter deg.

  Liker

 2. Man trenger dessverre ikke å være en av toppene i Norge for å klare dette dessverre. Slike ting foregår altfor ofte og politiet gjør ingen innsats for å finne hvem som lyver. Kjenner meget godt til en lignende sak hvor mor har holdt på siden 2006. Ga falsk anmeldelse i 2008 og jammen klarte hun besøksforbud i 2016. Ene og alene fordi sønnen har sagt «det er ikke så greit hos pappa». En setning han sier fordi far er alvorlig syk og cellegift gjør jo ikke noen aktiv og oppegående. Sønnen ble selvsagt redd for at pappa skulle DØ. Da dette er en gutt med særskilte behov og ikke alltid klarer å fortelle sine følelser og uttrykke eksakt, ble denne situasjon utnyttet av mor og skole. Så mange løgner både av mor og spesielt av skolen har jeg aldri sett på papir noen gang. Hvem tror du blir trodd? Selv om far kan dokumentere denne galskapet tilbake i tid og alle fakta feil skolen lyver om. Men politi har ikke engasjert seg i det hele tatt. Nå 16 mnd siden. Så stå på og få dette belyst, dette gjelder veldig mange familier og dessverre er det barna som lider mest. Du sloss faktisk ikke bare for din sak men for alle det gjelder og jeg håper inderlig at du blir lyttet til. Stå på.

  Liker

 3. Jeg er sjokkert og veldig imponert over måten du håndterer denne saken på. All ære til deg som orker å stå i dette og som gir oss så grundig innsyn i saken. Din integritet og ditt mot er forbilledlig. Lykke til videre.

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: