VIDEOBLOGG

Hvis du ikke allerede har sett videoen jeg i dag la ut på Facebooksiden «Justismord i Norge», håper jeg du gjør det.

Til dere som allerede har kommet med reaksjoner og tilbakemeldinger: Tusen takk! Jeg har ikke rukket å svare alle ennå, men svar kommer!

Og som sagt på videoen: Jeg har behov for støtte fra dere der ute! Slik at denne saken gjøres så STOR at det blir umulig for «de høye herrer» (og kvinner) å overse den. Bare slik kan denne saken komme til nytte for mennesker som ikke er direkte berørt av den. Mennesker som derimot er direkte berørt i andre saker med samme problemstilling. Saker der det også har blitt begått overtramp og maktmisbruk fra myndighetspersoner. Bare slik kan denne saken komme til nytte slik at praksis endres, slik at de som er uegnet til å besitte maktposisjoner lukes ut. Vi har nemlig alle behov for riktige personer på riktig plass i de ulike etatene og instansene Norge består av.

Og ja; Jeg vet at dette er store ord. Men jeg tror at de MÅ sies! Og hvis flere sier dem sammen med meg blir trykket så mye større!

Så:

DEL innleggene på Facebooksiden, og DEL blogginnleggene!

Og jo flere LIKES og FØLGERE Facebooksiden får, jo bedre er det!

TAKK!

 

lillie

 

 

2 kommentarer om “VIDEOBLOGG

  1. Vi kjemper sammen min venn. jeg kommer å studere din blogg og støtte deg så godt jeg kan, da det også vil hjelpe meg og flere mennesker til å bli hørt! takker for ditt initiativ her. klem fra hilde en mor ❤

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: