VARSLING NR 3

BWVr8gRlcfy

 

 

 

Hvis du har sett videoen jeg la ut på Facebooksiden for litt siden, vet du allerede at jeg har skrevet varsling nr. 3. Nå har jeg sendt den avgårde. Så da vet du det også.

Som sagt har jeg oppdaget enda mer uredelighet. Og jeg synes ikke det er greit.

Det er ikke greit at de politiansatte som er gjenstand for granskingen vegrer seg for å møte til intervju hos PwC. Det er ikke greit at granskingen, som følge av dette, trekker ut i tid. Husk at jeg var til intervju i begynnelsen av mars. Vi har ventet lenge på rapporten nå. 

Det er heller ikke greit at løsningen på hele justismordet ligger hos politiet på Romerike. Uten at politiet på Romerike foretar seg noe som helst i forhold til det. Hvis du har lest tidligere blogginnlegg, og artiklene i Dagbladet, vet du at Noen er anmeldt til politiet. Som følge av å ha inngitt den falske anmeldelsen. Blant annet. Og de sakene har Oslo politidistrikt oversendt til Romerike for etterforskning. 

Og i de sakene ligger det EN MENGDE dokumentasjon som viser at det Noen har påstått, er oppspinn.

Og politiet på Romerike foretar seg altså ingenting. Påtalelederen der har lagt sakene i bero…..

Så det er ganske mye som tyder på at politiet på Romerike går inn for å dekke over dette justismordet, synes du ikke….?

Det er IKKE greit.

Jeg tror du forstår behovet for varsling nr. 3.

Så gjenstår det å se hvordan dette blir mottatt og håndtert videre.

Du vil bli holdt løpende orientert. Det kan du være helt trygg på!

 

lillie

 

8 kommentarer om “VARSLING NR 3

 1. Så utrolig bra at du gjør denne samfunnsinnsatsen. All honnør for det. Men om du virkelig ville oppnå gjennomslagskraft, så ville konkrete navn på de enkelte impliserte, f.eks. påtaleleder ved politiet på Romerike, vært det som trengtes. Å sloss mot etater har liten potens i seg, mens når navngitte ansatte eksponeres for grov tjenesteforsømmelse, så blir det raskt noe helt annet

  Liker

 2. En flott energi du har. Og avdekking fra deg gir god informasjon. Men saken skal vel helst skyves vekk i en eller annen retning. Og myndighetene vil dysse det ned. Og til slutt er jeg redd du blir angrepet for illojalitet og må «straffes» av den grunn. Min bekymring er at du brenner deg ut og blir meget syk av saken. Men carry on og vær forsiktig med helsa for fremtiden, selv om du er frisk og opplagt i dag

  Liker

  1. Dagfinn: Takk for tilbakemelding! Jeg har allerede fått klar beskjed om at jeg er illojal, uegnet i politiet og ikke en lagspiller. Begynner å bli vant til sånne tilbakemeldinger. Det er for sent å skyve denne saken unna, i og med at den allerede er ute i offentligheten. Det hadde den imidlertid ikke vært hvis ikke jeg hadde ropt så høyt som jeg har gjort. Jeg passer på helsa, og for meg hadde det å IKKE gjøre noe vært en mye større belastning. Det hadde forresten vært helt uaktuelt.

   Liker

 3. Du er et godt menneske og en god polititjenestekvinne Lill-Karine. Noen mennesker finner styrke i å kjempe for rettferdighet, du er åpenbart en av dem. Gi gass, men vær forsiktig, og ta godt vare på deg selv. Du er modig.

  Liker

 4. Hei.
  Jeg er utrolig glad for den jobben du gjør og at du lager blogg som dokumenterer det hele. Jeg skriver selv en blogg om det jeg har opplevd med advokat og dommere. Jeg har politianmeldt både advokat og dommer for straffbare forhold, men de finner måter å henlegge selv om en har aldri så mye beviser. Se hva som skjedde etter min siste anmeldelse i mitt blogginnlegg: «Hvordan blir korrupsjon i norsk rettsvesen avdekket?» http://www.villmarken.no/rettsvesen/?p=2691

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: