HVA SKAL MAN TRO?

 

BW8XXYulSlc

 

 

Jeg hadde opprinnelig planlagt et annet innlegg enn dette i kveld.

Men så fikk jeg en kommentar på den videoen jeg la ut tidligere i dag som gjorde at jeg skiftet mening.

Som sagt; jeg setter STOR pris på tilbakemeldinger. Det gjelder også for den nevnte. Og den er verdt å kommentere. 

Vedkommende person stiller spørsmål ved både det jeg «fremstiller» på bloggen, og det faktum at jeg skriver blogg og har opprettet Facebookside. Han mener jeg angriper «kollegaer offentlig», og han synes jeg er uprofesjonell.

Og han må jo få synes det, selvsagt. Jeg synes imidlertid det er helt andre mennesker enn meg som er uprofesjonelle når det gjelder denne saken. Jeg er heller ikke enig i vinklingen om angrep på kollegaer.

Vi kan godt være enige om å være uenige når det gjelder de punktene.

Så kommer det jeg reagerer sterkest på: Han mener jeg fremstiller MIN versjon, og at jeg kommer med påstander uten å ha konkret dokumentasjon.

Grunnen til at jeg reagerer på dette er at det er fullstendig feil. Og som du, hvis du har fulgt med på saken, sikkert har skjønt: Jeg er opptatt av at ting skal være RIKTIG. Og de nevnte påstandene er altså feil.

Det jeg skriver på bloggen er ikke min versjon. Jeg forteller bare fakta. Ingenting av dette er «synsing» fra min side. Det er reinspikka sannhet. 

Jeg har full forståelse for at det oppleves som UBEHAGELIG sannhet. Men det er like fullt sannhet.

Dessverre.

Tro meg; Jeg skulle virkelig ønske at forholdene var annerledes. Jeg skulle ønske at denne saken hadde blitt håndtert på en annen måte. På riktig måte. Slik sånne saker skal håndteres. Etter regler, retningslinjer og lovbestemmelser.

Men nå ble den ikke det. Håndtert riktig, altså.

Den ble håndtert feil.

Og derfor sier jeg ifra.

Jeg skulle også ønske det ikke hadde vært nødvendig å opprette blogg og Facebookside. Og det hadde det jo ikke vært, hvis saken hadde blitt håndtert slik den skulle.

Men den ble jo ikke det.

Og når det gjelder påstanden om at det ikke foreligger dokumentasjon;

Det er bare for alle og enhver å stille seg i kø foran min dør. Så skal dere få se all den dokumentasjonen dere ønsker. Jeg lover; Jeg har bunkevis.

Svar på hvitt.

Tro meg.

Tro på sannheten.

Det tror jeg er best.

For alle.

 

 

 

lillie

 

11 kommentarer om “HVA SKAL MAN TRO?

 1. Joda, det vil alltid finnes mange med systemtro naivitet i dette landet, og det er for mange vanskelig å tro hvor galt det stor til i en del offentlige etater før en har fått egne erfaringer. Heldigvis, eller rettere sagt Uheldigvis, er det stadig flere som får øynene opp for den urett som begås, og stadig flere tørr også åpne munnen og si ifra at slik vil vi ikke ha det.

  Liker

 2. Du har den rette etikken og motet..det du gjør..er sånn folk vil ha..rettferdighet. og ikke ting blir avgjort på bakrommet.og detter er nok bare toppen av isfjellet..stå på😊

  Liker

 3. Det er vel desverre slik at mennesker som selv ikke har opplevd slike ting, ikke tror at slikt skjer. Når en har fått slike erfaringer så vet en at dette skjer over hele landet og at det er så godt som umulig å vinne frem i mot. Stå på. Dette er det viktig å få satt søkelys på. Håper langt flere gjør det samme.

  Liker

 4. Hei,
  Jeg husker den kommentaren. Det kan være motiver bak hans utsagn og påstander som man ikke kjenner til. Husk at de som leser din blogg, video FB side også kan være dine fiender. Ha tro på alt det du gjør. Det er en ensom kamp. Likevel vit at mange støtter deg.
  Hilsen Steinar
  På FB.

  Liker

 5. Vill bare si at jeg støtter deg 100% var hovedverneombud i 7 år og forstår vilken kamp du står i.
  Nå er jeg pernsonist og når jeg leser dine innlegg i denne saken blir jeg stolt på dine vegne, din styrke virker sikkert truende på de som dilter etter makta for det blir vanskelig å ungå sannheten.
  Du er en politi som jeg alltid har trodd på,sterk og rettferdig.
  Takk for at du kjemper for sanheten.

  Liker

 6. Ditt arbeide med å rydde opp, er særdeles viktig. Det er viktig med tillit til ordensmakten. I andre land, hvor man har en frynsete etat, oppstår svært uheldige situasjoner. Bestikkelser, kameraderi og til slutt, anarki.
  Dessverre hadde den betenkte skriver også rett. Og DESSVERRE ser det ut som om din kamp er nødvendig.
  Det er ikke bare din eller Politiets kamp.
  Det gjelder VÅR tillit til Politiet.
  Stå på videre.

  Liker

 7. Har erfaringer nok til å kunne støtte deg. Kjemp for lyd og bilde i alle rettsaler , som ble bestemt ved lov i 2005. Som forholdene er i dag, har vi ingen rettsikkerhet. Stå på !

  Liker

 8. Det er kjempeviktig det arbeidet du gjør med å få frem de skjevheter som er i politietaten.
  Det er dessverre for få som tror på rettferdighet, men jeg håper du holder ut i kampen mot det byråkratiske diktaturet.

  Liker

 9. Lill-Karine Nielsen`s fakta forhold er viktig, fordi de fleste av oss som leser bloggen, er ikke på innsiden av regime. Hun kan sikkert utdype slik jeg oppfatter det, det søskenskap som er etablert mellom etatene i Kommuner, skatteetater, Namsmenn, Tingsrett, Lagmannsrett, Advokatstanden, Inkassobransjen, osv. De fleste innenfor er godt programmerte, å vil neppe kappe den greina de selv sitter på. De bidrar heller til å hjelpe hverandre, hvor den virkelig sannhet ikke kommer frem. Respekt for enkeltindivid er besvart med registrering, kontroll, overvåkning og bidrag til felleskapet gjennom skattetrekk og andre avgifter. Sivile har i praksis mistet retten til å ikke akseptere, i såfall er det kort vei til å ikke etterkomme Politiets pålegg med påfølgende forelegg.

  Liker

 10. Ja, jeg ser også det slik at her er det ugler i mosen- hvor du kjenner saken klart mye bedre enn disse «proffe synserne i politiet, som har en «syk bestemor» å forsvare- slik det oftere er innen politiet i dag. Jeg tror ikke bare denne saken er stygg, men mange saker i politiet- når alarmen går for alvor innen avsløringen på toppene i politiet- så blir det en «atombombe» som går av.
  Mange kommer til å miste sine jobber. Og det er bare til pass,
  Stå på videre i din søken på RETT og GALT- og la ikke korrupte politifolk få ødelegge arbeidsplassen. Den har vært meget syk i mange år- og nå er tiden moden til å renske opp.
  Frimureriet må få foten bak, har ingen verdens ting med politiarbeid å gjøre. Det samme gjelder på stortinget, kast de ut!!
  Mvh
  Bjørgulf Mortensen.

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: