HVA GJØR OSLO POLITIDISTRIKT NÅ?

 

BYksIv5nqA8

 

 

 

Som jeg har informert om på Facebooksiden: PwC – rapporten er skrevet, og den er oversendt til ledelsen i Oslo politidistrikt. Ledelsen har nå hatt rapporten i 4 dager, og foreløpig er det helt stille derfra.

Jeg har altså foreløpig ikke fåttt innsyn.

MEN:

Forutsatt at man kan ha tillit til PwC, noe jeg faktisk tar for gitt, så vet jeg jo hva som står i rapporten. Jeg vet jo det. Fordi det jeg har varslet om bygger på fakta. Som er underbygget med store mengder skriftlig dokumentasjon. Og all denne dokumentasjonen har PwC nå sittet med i flere måneder.

Så PwC ser jo at det jeg har varslet om stemmer.

Og derfor står det følgende i rapporten:

Under etterforskningen av den aktuelle saken har Oslo politidistrikt sittet med store mengder dokumentasjon på at det Noen påstår i anmeldelsen, ikke stemmer. Uten at Oslo politidistrikt har foretatt seg noe ift. dette. Noen ble aldri avhørt av Majorstuen politistasjon, så Noen ble aldri konfrontert med opplysningene. Noen ble heller aldri bedt om å underbygge sine påstander i anmeldelsen. 

I rapporten står det også at:

Dokumentasjon, levert til politiet av Noens eks, er borte fra sakskomplekset. Og det til tross for at politiet, pr. mail, har påstått at dokumentasjonen er registrert i saken.

Og så står det at:

Det kan dokumenteres at Noens eks aldri befant seg der Noen påsto, da Noen ringte politiets nødnummer slik at politiet rykket ut. Det står også at Oslo politidistrikt ikke har foretatt seg noe ift. denne opplysningen. 

I rapporten står det i tillegg at:

Politidokumenter er utlevert til Noen og at Noen har levert disse (og andre viktige dokumenter) til vitner slik at vitnene har pugget disse før de selv ble politiavhørt. Og det står at politiet, i løpet av etterforskningen, fant dette uproblematisk ift. bevisverdi. 

Og det står at:

Motstridende opplysninger i saken aldri ble kryssjekket i løpet av etterforskningen.

Ikke minst står det at:

Oslo politidistrikt, i denne etterforskningen, ikke har arbeidet ut ifra ulike hypoteser, altså flere mulige forklaringer på motiv for inngivelse av anmeldelse, og hendelsesforløp, slik politiet skal.

Og så står det helt sikkert noe mer.

Men det jeg har skissert her er jo mer enn nok til å stille følgende spørsmål:

HVA GJØR OSLO POLITIDISTRIKT NÅ?

Ut ifra hva Oslo politidistrikt har foretatt seg tidligere i prosessen, er det grunn til å frykte svaret.

For det har vært mange forsøk på tildekking så langt. Det har vært gjort forsøk på å kneble meg, på å få meg vekk fra etaten, på å få min varsling til å ikke kunne betegnes som en varsling, på å ikke etterforske sakene mot Noen (der hele løsningen på justismordet ligger) osv. osv.

Og denne håndteringen, fra Oslo politidistrikts side, er ikke bare skummel for oss som er direkte berørt i denne saken. Den er, som sagt og skrevet mange ganger tidligere, en katastrofe for den enkeltes rettssikkerhetsvern.

Kommer Oslo politidistrikt til å fortsette tildekkingen?

Eller kommer Oslo politidistrikt til å ta sitt ansvar i denne saken? Og dermed ta ansvar for ivaretakelsen av det helt grunnleggende prinsippet om rettssikkerhet? 

Kom igjen, politimester!

Jeg, og mange med meg, krever et svar!

 

lillie

 

 

 

 

 

 

2 kommentarer om “HVA GJØR OSLO POLITIDISTRIKT NÅ?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: