HVA SIER PWC-RAPPORTEN, EGENTLIG?

Hvis du har lest avisartiklene om PwC-rapporten har du fått med deg sterke uttrykk. Som at politiets etterforskning får sterk kritikk. At det er funnet alvorlige feil. Ja, sågar at politiets etterforskning slaktes.

Og tro meg; disse beskrivelsene er virkelig berettigede. 

Jeg tenker det er god grunn til å gå i dybden på hva rapporten faktisk sier. Fordi det er viktig. Fordi politiledelsen bare kan prøve seg med å påstå at rapporten ikke inneholder noe av interesse. Og fordi du, som borger av dette landet, fortjener å få vite hva som pr. 2017 foregår på rettssikkerhetsområdet her. Og det passer jo ekstra bra på dagen for Rettssikkerhetskonferansen 2017.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: