En liten sommerhilsen

Det har vært stille på bloggen og på Facebooksiden «Justismord i Norge» en stund nå. Som jeg sa i videoen 29. mai; Det skjer en hel del. Det jobbes på mange fronter. Mange personer er involvert. Akkurat nå er vi inne i en venteperiode i og med sommerferien. Men jeg kommer tilbake med mer info så snart jeg kan.

Jeg er altså ikke kneblet. (Noen av dere har lurt på det, nemlig). Tvert imot jobber jeg for tiden med enda en kommunikasjonskanal for å nå ut til enda flere. Merk dere dette, folkens! Og budskapet er stadig det samme: I den såkalte rettsstaten Norge blir mennesker utsatt for alvorlige overtramp fra politi, rettsvesen og andre offentlige instanser. Og det kan få, og får, alvorlige konsekvenser for dem som rammes.

Jeg forsikrer dere om følgende: Hvis noen prøver å kneble meg, roper jeg enda høyere. Fordi temaet er så ekstremt viktig. Og fordi det berører så mange.

Fortsatt god sommer!

lillie  

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: