JEG HAR SKREVET BOK!

BqX0WnuAEbo

JEG HAR SKREVET BOK!

Dere som har fulgt med på bloggen og Facebooksiden, vet at det er en god stund siden jeg nevnte muligheten for å skrive bok med utgangspunkt i saken. Og nå har jeg gjort alvor av nettopp det! Jeg har skrevet krim!

Jeg er «hele tiden» på jakt etter nye kanaler for å nå ut med hvor ekstremt viktig det er at politi, rettsvesen og andre offentlige etater ivaretar den enkeltes rettssikkerhet og trygghet. Og denne boken er nettopp en slik ny kanal.

Nå har jeg «jobbet» i forhold til rettssikkerhet i over 4 år, i tillegg til at jeg har utøvet mitt yrke som politi. Jeg ønsker å ha fokus på dette ekstremt viktige temaet også fremover, og dette bokprosjektet en en del av nettopp den planen. Gjennom å kjøpe boken støtter du arbeidet for rettssikkerhet i Norge, da inntektene fra boksalget vil være med på å sikre fortsatt arbeid med temaet.

Den støtten dere der ute viser gjennom å se, like og dele innlegg og filmer på Facebooksiden betyr svært mye, og gjør det mulig å få til positive endringer, til beste for alle. Den siste filmen jeg la ut har blitt sett av 73.000 personer! Nå er det på tide å utvide nedslagsfeltet ytterligere, og dette er du med på ved å kjøpe boken.

Boken kjøpes enklest ved å gå inn på Vipps. Søk opp PASSIAR under «Kjøp og betal.» Skriv fullt navn og full adresse i meldingsfeltet, og du får boken i posten før jul. Boken koster kr. 298 (inkludert frakt.)

 

lillie

  

2 kommentarer om “JEG HAR SKREVET BOK!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: