Samme blogg, ny plattform

Hei alle sammen!

Det er lenge siden forrige blogginnlegg. Grunnen til det er at den forrige bloggplattformen ble lagt ned. Dermed tok det litt tid å få overført bloggen til denne nye. Men nå er alt på plass, og jeg kommer til å publisere innlegg jevnlig framover.

For dere som ikke har lest bloggen før; Her er det mye lesestoff for den som ønsker. Også bloggen ble startet på grunn av saken som facebooksiden «Justismord i Norge» bygger på. Vedkommende som satte i gang det hele, altså hun som ringte inn den falske nødmeldingen til politiet og innga den bevisst uriktige anmeldelsen, liker ikke bloggen noe særlig. Desto større grunn til å holde den levende. Man truer ikke sannheten til taushet, for å si det på den måten.

Hyggelig med nye følgere. Håper vi blir enda flere! Kom gjerne med kommentarer og innspill. Fortsatt god søndagskveld.

Lillie

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: