«Hadde det ikke vært for Corona …»

«….skulle jeg gitt deg en god klem!»

Dette utsagnet ble jeg møtt med av en butikkansatt for et par dager siden. Midt i disse virustider var det altså en, for meg vilt fremmed person, som entusiastisk fortalte at hun hadde fulgt saken og kampen i lang tid, at hun var imponert over innsatsen og at hun heiet på meg og den fighten jeg har valgt å ta. Dette er ikke første gang jeg har blitt kontaktet av mennesker jeg i utgangspunktet ikke kjenner, og jeg håper virkelig ikke det er den siste. Det å få et klapp på skulderen, et spørsmål om når neste blogginnlegg kommer og en rungende forsikring om at avsenderen følger med videre, er så viktig!

For akkurat som i kampen mot Corona, står vi i dette sammen, folkens! Denne bloggen, og Facebooksiden «Justismord i Norge» hadde ikke på noen måte hatt samme slagkraft hvis det ikke var for alle dere som utrettelig følger med, som kommenterer og diskuterer og løfter meg videre. Og jeg vet jo at mange av dere selv har hatt opplevelser knyttet til (manglende) rettssikkerhet. Dere som ikke har hatt akkurat det, synes (heldigvis) at temaet er så viktig at dere støtter opp likevel.

Og for å trekke noen paralleller til viruset igjen, dere: Noen er allerede smittet, noen er ikke det. Noen har nærstående som er i en av risikogruppene, noen har ikke det. Noen kjenner noen som kjenner noen som ikke vil tåle sykdommen, noen gjør ikke det. Uansett hvilken kategori vi tilhører er det viktig at vi står samlet i kampen. Når det gjelder viruset betyr det å følge de råd og retningslinjer som til en hver tid blir gitt. Og når det gjelder rettssikkerheten i landet vårt betyr det at vi er flere som tør å rette søkelyset mot det som ikke er så bra. Og når de høye herrer forsøker å tildekke, betyr det å sørge for at lyset skinner enda litt sterkere, og når helt inn i de mørkeste krokene.

Jeg har sagt det ørten ganger tidligere, og jeg sier det igjen; Jeg kommer aldri til å gi meg når det gjelder denne saken. Takk for at dere henger med!

(Og når det gjelder bildet øverst på bloggen; Teen fikk jeg av damen jeg nevnte innledningsvis, som erstatning for klemmen. «Ingen passer vel bedre til å bli sammenlignet med Pippi enn du», sa hun. Takk for komplimentet, sier jeg bare.)

lille

En tanke om “«Hadde det ikke vært for Corona …»

  1. Gratulerer Lill Karin, heier på deg! ❤️ Dette er så utrolig viktig for rettstaten Norge, spesielt tidsriktig nå som demokratiet trues i ad hoch lovverk staten snekrer på bakrommet og bruker Covid-19 som coverhistorie. Du og bare du er grunnen til at vi fortsatt har troen på trygghet og rettferdighet i Norge. Håper virkelig veien videre settes på kartet og agendaen for fremtiden og ikke bare havner i historiebøkene. Nå er det nok! Vi heier og støtter som best vi kan🇧🇻🎉♥️ lenge leve trygghet og rettferdighet.

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: